Silifke'de metruk binalar yıkılıyor

Silifke'de metruk binalar yıkılıyor

Silifke'de metruk binalar yıkılıyor

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Kentimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları tespit ederek, gerekli izinler alındıktan sonra yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyor ve imar yollarının genişletilmesini sağlıyoruz’ dedi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Kent genelinde emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binalar belediye tarafından yıkılıyor. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamasında, mahallelerde, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların yapılan inceleme ve alınan gerekli izinlerin ardından yıkıldığını belirtti.

Güvenlik açısından risk teşkil eden binaların yıkımının, bina sahiplerinin izni doğrultusunda yapıldığını ifade eden Altunok, şunları kaydetti:"Mahallelerimizde, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talepleriyle tespit edip, sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra ya da mahalle sakinlerimizin talebi üzerine incelemelerimiz ve yine gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina varsa bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79