Silifke'de Öğrenciler "Güvenli İnternet" konusunda bilgilendiriliyor

Silifke'de Öğrenciler "Güvenli İnternet" konusunda bilgilendiriliyor

Silifke'de Öğrenciler "Güvenli İnternet" konusunda bilgilendiriliyor
 

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Personellerince Lise ve Dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere "güvenli internet erişimi, Güvenli sosyal medya ve İnternet bağımlılığı" konusunda seminer verilerek öğrenciler bilgilendirildi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR


Silifke'de eğitim veren Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesinde başlayan ilk seminerde, Sosyal medya ve internet güvenliği ile ilgili problemler ve alınacak önlemler anlatıldı.

Video ve slayt gösterimlerle "Güvenli İnternet kullanımı, internette bilgi güvenirliği, internet bağımlılığı, banka hesaplarının güvenirliliği, internet üzerinde güvenli alışveriş ve bilinçli sosyal medya kullanımı' hakkında bilgilendirilen öğrenciler, merak ettikleri konular ile ilgili soru cevap şeklinde öğrenme fırsatı buldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79