Silifke 'de yangın: dört ev tahliye edildi

Silifke 'de yangın: dört ev tahliye edildi

Silifke 'de yangın: dört ev tahliye edildi

 

 

 

Mersin'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke'de Değirmendere mevkiinde çıkan yangın yolun iki yakasına sıçradı.

Alınan bilgiye göre, Silifke ilçesi Değirmendere mevkisindeki ormanlık ve bahçelerde  henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.  Yangına 4  helikopter, 15 arazöz ve 6 su tankıyla müdahale ediliyor. Köylülerde kendi imkanları ile kovalarla su taşıyarak yardımda bulunuyor.

Ormanlık alanda dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler 2 helikopter, 15 arazöz ve 6 su tankıyla yangına müdahale ediyor. Ormanlık  alanda başlayan yangın köylünün kavak, erik zeytin, portakal ve limon bahçesine sıçradı. Bahçenin içinde bulunan iki evdeki vatandaşlar tahliye edilirken evin etrafında orman ekiplerini yangının sıçramasına karşı tedbir aldığı öğrenildi. Duman altında kalan bir aileye sağlık ekiplerinin müdahale ettiği  ve yangın bölgesinde jandarmanın güvenlik önlemi aldığı bildirildi.

 Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36