Silifke EMİTT’te: Gelecek Tuzimde

Silifke EMİTT’te: Gelecek Tuzimde

Silifke EMİTT’te: Gelecek Tuzimde

 

24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’e  Silifke Belediyesi ve Silifke Kent Konseyi Turizm Calisma Gurubu adina Silifke ‘yi temsilen katılan Sİlifke Kent Konseyi adina turizmci Ali Kalin ve Kent Konseyi Tur Çalisma Grubu Baskanı Akademisyen Öğretim Görevlisi Dr. Kürşad Sayın ile  Silifke Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Ali Küçük katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Standı içinde bulunan Silike Standı çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.  Bölgenin güzellikleri sanıtım CD’leri, tanıtım kitapcıkları ve brosürleri ile anlatılıyor.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi olan etkinlik her yıl 60.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlıyor.

Silifke olarak bu yıl Fuarda Temsilcilik görevini üstlenen Akademisyen Kürşat Sayın ve Tuirzmci Ali Kalın, fuarın turizm açısından önemini şu şekilde kaydediyorlar “Katılımcıların profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilerle tanışmalarını sağlayan EMITT, sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir iş platformu. Fuara katılan tüm ziyaretçiler iş hacimlerini arttırma olanağına sahip. Fuara ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor. Bu nedenle bizlerin burada Silifkemiz’i tanıtmamız ve yerli yabancı turistlere anlatmamız açısından çok önemlidir.  Silifke’nin yönünü  artık turizme dönmelidir. Silifke neden Alanya, neden Bodrum olmasın. Aslında sadece irade koymak yetiyor. Cünkü Yaradan Turizm için herşeyi vermiş.  Biraz gayretle ve güçlü bir irade ile Silifke Türkiye’nin turizmde parlayan yıldızı olabilir. Yeterki isteyelim” diye konuştular.

 

Silifke Turizmi Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Ali Küçük ise “ Turizm sektörünün önde gelen yerli ve yabancı tur operatörleriyle, bölgesel ve ulusal turizm tanıtma kurulları, hava yolları ve ulaşım şirketleri, arama motorları ve rezervasyon sistemleri, yazılım vb. şirketleri ile bir araya geldik . Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri. Fuar her yıl 55.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlıyor. Bu nedenle burada bulunmamız çok önemlidir. Biliyorsunuz ki  En iyi tatil planı EMITT'te yapılıyor. Bizde yöremiz hakkında tatil için gerekli olan güneşimizi, kumumuzu, doğamızı, tanıtıp, yörede katma değer katmanın mücadelesini veriyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36