SİLİFKE KAYMAKAMI BİNLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

Silifke Kaymakamı binleri iftarda buluşturdu

SİLİFKE KAYMAKAMI BİNLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, binlerce kişiyi iftarda buluşturdu.
 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Cumhuriyet alanında düzenlenen iftar yemeğine: Kaymakam Şevket Cinbir, eşi Hayriye Cinbir, Şehit aileleri ve gaziler ile aileleri, Siyasi Parti temsilcileri,  Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri,  çok sayıda vatandaş katıldı.

 Program etkileyici ney dinletisi ile başladı ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ile devam etti.

Okunan iftar duasının ardından, her fırsatta vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluk duyduğunu belirten Kaymakam Şevket Cinbir: “program süresince gelen konakları ile bol bol sohbet edip ramazanlarını kutladı.

YEMEK YETİŞMEYENLERİ EVİMDE AĞIRLAMAK İSTERİM

2 bin 500 kişilik düzenlenen yemeğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Yemek şirketinin geç dağıtmaya başladığı yemek nedeniyle bazı vatandaşların alanı terk etmesi üzerine bir konuşma yapan Kaymakam Cinbir: “İftar Yemeği davetimize katılan bütün dostlara; misafirlerimize teşekkür ediyorum. 2500 civarında kişi katıldı. Hazırlıklarımız da ona göreydi. İftar saati bütün misafirlerimize zamanında ikram yetiştirilemediğini gördük. Bir kısım misafirler o arada belki namaz için kalktı. Hizmet sunanlarda panik oluşturdu herhalde. Bazı misafirlerimize zamanında ikram sunulmaması gibi oluşan aksaklık nedeniyle özür diliyorum. Davetlimiz olup da aksaklık nedeniyle ikram ulaşmayan misafirlerimizi;  önümüzdeki zaman içinde eşim ile birlikte evimizde ağırlayarak ve bu aksaklığı telafi edeceğiz inşallah. Hizmet sunumunda bu işi yapan kişi ve firmaların daha dikkatli olması gerekiyor. Herkes işini yapmalı, yapamayacağı işe de talip olmamalı. Ama Ramazan rahmet ve bereket, mağfiret ayıdır. Görev ve işi üstlenenlerin art niyeti olmayan eksik ve kusurlarını dostlarımız anlayışla karşılar diye düşünüyorum” dedi.

 

   









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36