Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in Bayram Mesajı

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in Bayram Mesajı

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in Bayram Mesajı
 

 

Değerli Silifkeliler, Sevgili Dostlar ;

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştiği, insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı, birlik ve beraberliğimizin devamı için önemi büyük bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insanları birbirlerine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir.

Ramazan ayı boyunca İlçemizde; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılan yardım ve desteklerin yanısıra,odalar,vakıf ve dernekler, hayırsever vatandaşlar tarafından sağlanan imkânlarla yoksul vatandaşlarımızın sıkıntıları giderilmeye çalışılarak  toplumumuzda güzel  bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergilenmiştir.

Kaymakamlığımızca İlçe merkezinde ve çeşitli mahallelerimizde kurulan iftar sofralarında her kesimden vatandaşlarımız ile buluşularak; devlet -vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesi,birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi,komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesi, toplumda sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışının artırılması,bizi biz yapan değerlerimizin bir kez daha hatırlatılması,toplumda farkındalık ve sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulmasına yönelik   çalışmalar  sürdürülmüştür.

Bu güzel  çalışmalara katkıda bulunan her kurum, kuruluş ve kişiye gösterdikleri sosyal sorumluluk anlayışından dolayı teşekkür ediyor, bu kardeşlik ve güzel komşuluk anlayışının yıl boyunca  devamını diliyorum.

Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması temennisiyle ;başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere herkesin  Ramazan Bayramını kutluyor, daha çok güzelliklerin paylaşıldığı, gözyaşı ve açlığın olmadığı, barış ve sevginin hakim olduğu bir dünyada sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79