SİLİFKE MEYDANI TARİHİ BİR GÜNE ŞAHİTLİK EDİYOR

SİLİFKE MEYDANI TARİHİ BİR GÜNE ŞAHİTLİK EDİYOR

SİLİFKE MEYDANI TARİHİ BİR GÜNE ŞAHİTLİK EDİYOR

Silifke’ye gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan konuşmasına hep birlikte dik duracağız inşallah diyerek başladı.

 Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Elvan,  Silifke Meydanı tarihi bir güne şahitlik ediyor.

Her siyasi partiden arkadaşlarımız burada. Sizler bu ülkenin geleceği için 15 Temmuz’dan bu yana demokrasi nöbeti tutuyorsunuz, Sizler o Kurtuluş Savaşı dönemindeki ruhu 15 Temmuz akşamından bu yana tüm dünyaya yaşattınız ve gösterdiniz, Tüm dünyaya şu mesajı verdiniz. Biz demokrasiye bağlıyız biz öyle bir milletiz ki, biz öyle bir köklü geçmişe sahibiz ki biz asla milli iradeden vazgeçmeyiz dediniz, biz demokrasinden vazgeçmeyiz’ dediniz.

Başta Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Milletimiz, askerimiz, milletimiz, polisimiz hep birlikte dik durduk ve bu FETÖCÜ satılmış güruhlara o haşhaşi eniklerine karşı mücadele ettik ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Sizler destan yazdınız, 15 Temmuz akşamında bu yana Türk halkı destan yazdı. Sizler demokrasimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıktınız.

 

HEP BİRLİKTE DİMDİK AYAKTAYIZ

Fetullahçı terör örgütü Pensilvanya’dan o terörist başından almış olduğu talimatla milletin silahı ile milletin tankı ile milletini savaş uçağı ile milletin helikopteri ile milletimize saldırdılar. Milletimiz ne yaptı milletimiz o Fetullahçı terör örgütü ve onu destekleyenlere karşı tankların altına yattılar. İmanlı göğüslerini demokrasi için bu ülke için o silahlara kendilerini siper ettiler. Dimdik ayakta durdular.

Nasıl Kurtuluş Savaşı döneminde Silifke Meydanı tarihi bir güne şahitlik ediyor olarak çıktıysak aynı anlayışla milletimiz meydana döküldüler. ‘Ya istiklal ya ölüm’ dediler. Biz öyle milletiz ki biz asla birilerin işgali ve boyunduruğu altında yaşamayız dediler ve o günden bu yana bu meydanlarda demokrasi için mücadelemize devam ediyoruz.  “O demokrasi diyen Ülkeler sizin mücadeleniz karşısında sessiz kaldılar. Ayağa kalkıp biz 79 milyon Türk Milletini demokrasi mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz demediler, Onlara şükranlarımızı sunuyoruz demediler. Onların da ikiyüzlü çehresini gördünüz. Onların da demokrasiye nasıl yaklaştığını gördünüz.

KÖKLERİ KAZININCAYA KADAR TEMİZLEYECEĞİZ

Sizler biz kendimizi feda ederiz, şehit oluruz ama asla bağımsızlığımızdan demokrasimizden taviz vermeyiz dediniz.

Milletimize saldıran, Demokrasimize saldıran o haşhaşileri Fetullahçı terör örgütü mensuplarını onu destekleyenleri sadece TSK’dan değil sadece emniyetimizden değil tüm kamu kuruluşlarımızdan kökleri kazınıncaya kadar temizleyeceğiz. Bunlar ihanet şebekeleri bunlar vatan hainleri bunlara asla merhamet göstermeyeceğiz. Sizlerde göstermeyeceksiniz. Milletine silah doğrultanlara merhamet gösterilmez. Bizler 2023, 2071 hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz, birileri bunlardan rahatsız oldu. Gece gündüz bu projeleri oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. TSK içerisinde darbe girişimine karışmayan onurlu binlerce subayımız ve askerimiz var. Onları kötülemeye çalışan, onlar için kötü konuşan kişilere karşı da uyanık olalım. TSK bizim ordumuz, Peygamber ocağımızdır. Onların içerisinde ki hain ve çetelerin Fetullahçı terör örgütü mensupları temizlendi bundan sonra da temizlenmeye devam edilecektir” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36