Silifke'nin Festival tarihi belli oldu

Silifke'nin Festival tarihi belli oldu

Silifke'nin Festival tarihi belli oldu

 

Bu yıl 46. sı düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin 19-23 Haziran tarihleri arasında kutlanacağı öğrenildi.

Mücahit Aktan başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi, Mayıs ayı gündemini oluşturan maddeleri görüşerek karara bağladı. 2018 yılı mali yılı kesin hesabını da görüşen belediye meclisi bu maddeyi de oy birliği ile kabul etti. Müdürlüklerden gelen evrakların görüşülmesi ve komisyonlara havale edilmesinin ardından gündem maddesini oluşturan festival konusu ele alındı. Her yıl Mayıs ayında kutlanan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin bu yıl Ramazan ayına rastlaması sonucu bu yıl 46.sı kutlanacak olan festivalin 19-23 Haziran 2019 tarihleri arasında kutlanması ve festival harcamaları ile ilgili olarak belediye başkanına yetki verilmesi önerisi ise üyelerce oy birliği ile karara bağlandı. Kardeş şehir Bergkamen ziyareti ve meclis tatil ayı ise Ağustos olarak belirlenmesi de alınan kararlar arasında yer aldı.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar 20-26 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz bu yıl Mübarek Ramazan ayına rastlamıştır. Bu nedenle festivalimizi 19-23 Haziran 2019 tarihleri arasında kutlayacağız. Komitemizle birlikte bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” diyerek toplantıya katılan tüm belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36