“Silifke sizin eviniz”

“Silifke sizin eviniz”

“Silifke sizin eviniz”


Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 3. Liderlik Akademisi’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Silifke’yi ziyaretlerinde çektirilen anı fotoğrafını hediye eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Silifke’ye yaptıkları ziyaretten çok mutlu olduklarını ve en kısa zamanda yine gelmeleri için davet ettiklerini söyledi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Hızla gelişen Silifke’nin sanayi turizm ve tarımda atağa geçtiğini bu nedenle karşılıklı fikirlerin  ve bilginin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Altunok, fotoğrafı Cumhurbaşkanı Tatar’a  TOBBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt, MHP Silifke ilçe Başkanı Levent Nogay ve birlikte verdi.

Anahtar Kelimeler:
Silifke Sizin Eviniz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36