Silifke SYDV’dan Bin 229 aileye yardım yapıldı

Silifke SYDV’dan Bin 229 aileye yardım yapıldı

Silifke SYDV’dan  Bin 229 aileye yardım yapıldı

  

 

Silifke’de ihtiyaç sahipleri aileler Ramazan ayında da unutulmadı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan Bayramı Öncesi Bin 229 ihtiyaç sahibi aileye nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

 Ramazan Bayramı dolayısıyla Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, dar gelirli ve muhtaç sahibi bin 229 aileye bayram ihtiyaçlarını karşılaşmaları amacıyla ailede yaşayan kişi sayısına göre 150 lira ile 400 lira arasında değişen toplam 321.575 liralık nakdi yardım ailelerin banka hesaplarına yatırıldığı bildirildi.

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,  "Ramazan ayının rahmet ve bereketinden herkesin yararlanabilmesini diliyorum. Silifke’de yardım ve desteğe ihtiyacının olduğunu değerlendirdiğimiz ve zaman zaman yardım ettiğimiz ailelerimize Ramazan ayı nedeniyle ailedeki kişi sayıları dikkate alınarak mütevelli heyetimiz kanalıyla nakdi yardım yaptık.

 Bu Ramazanda’ da yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarını yapmanın yanı sıra değişik mahallelerimizde vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşarak sohbet etme, sıkıntılarını dinleme, çeşitli yardım ve desteklerin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' diyen bir kültürün sahipleri olarak her geçen gün artarak devam eden komşuluk ilişkilerinin de güçlenmesine yönelik çaba ve faaliyetlerimizde bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79