Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ISO 10002 belgesini aldı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ISO 10002 belgesini aldı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ISO 10002 belgesini aldı

 

 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası , Denetimini Başarı ile tamamladığı ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesini Konya TSE Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım’ın elinden aldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törene Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok 'da katıldı. Silifke TSO ekibine belgesini Konya TSE Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım ve Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu verdi.

 ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesini gururla aldıklarını belirten Silifke Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Bu belgeyi almaktan dolayı yönetimimi adına çok gururluyum. Uzun soluklu bir mücadelenin ve başarılı çalışmanın meyvesidir. Bu anlamda ekibimi kutluyorum. Başarılarımız ve mücadelemiz Silifke içindir. Çalışmaya durmadan yılmadan devam edeceğiz” dedi.

 Belge Töreninde Bölge koordinatörü Mehmet Yıldırım ise; “Ülkemizde ürün ve hizmet sektöründe ihtiyaç ve beklentilere uygun üretim ve hizmet sunabilmenin, sürekli gelişmeyi hedefleyen yönetim sistemleri uygulamalarıyla mümkün olabileceği bilinciyle müşteri memnuniyeti ve beklentilerini artırmayı hedefleyen yönetim sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu noktada Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası, tüm yönetim sistemi standartların temeli ve başlangıcı olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini 2016 yılında Enstitümüzden almıştır. Sürekli iyileştirmenin yanı sıra müşteri memnuniyetini artırmak, kaliteye vermiş olduğu önem ve değeri tescillemek amacıyla TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile yetinmeyen Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesini de almak için Enstitümüze başvuruda bulunmuştur. 10 Aralık 2019 tarihinde yapılan tetkiki başarılı bir şekilde tamamlayan Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesini almaya hak kazanmıştır. Bu belge Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası’nın hizmet noktasında tüm üyelere verdiği önemin ve değerin en büyük göstergesidir. Enstitümüz tarafından Silifke Ticaret Ve Sanayi Odası’na verilen belgelerin TSE’nin Uluslararası Belgelendirme Ağı IQNET üyeliği sayesinde 36 ülkede tanındığını ifade etmek isteriz.” Dedi.

Belgeyi Silifke TSO Genel Sekreter Yardımcısı Gül Baydar’a taktim etti.

Kaymakam Emiroğlu’da Silifke Ticaret odasını yakından izlediklerini ve başarılarına tanık olduklarını belirterek alınan belge için tebrik edip başarılı çalışmaların devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36