Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Medcem Çimento’yu ziyaret etti

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Medcem Çimento’yu ziyaret etti

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Medcem Çimento’yu ziyaret etti

  Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu listesinde yer alan Medcem Çimento’yu ziyaret etti

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, Yön, Kurulu Başkan Yard. Erdin Soy, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Tuğran, Alp Kadıoğlu, Ali Işık ve Genel Sekreter Yıldırım Baydar ile birlikte İlçemizde olup da İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2018 yılı Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu listesinde yer alan Medcem Çimento’yu ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Kaynar, Medcem Çimento’nun İlçemize çok büyük katma değer sağladığını, istihdama önemli katkılar sunduğunu söyledi. Büyüğünden küçüğüne tüm firmaların Silifke TSO için önemli olduğunu vurgulayan Kaynar, “Siz yeter ki çalışın, bizleri ve halkı onurlandıran şirketlere minnettarlığımızı her zaman gösteririz. Bu anlamda ISO 500 listesinde yer almanız bize gurur verdi ve ileriki yıllarda da gururumuz olmaya devam etmenizi diliyorum” dedi.

Heyetimizi Mali İşler Müdürü ve Mali İşler Direktörü ile birlikte karşılayan Genel Müdür Murat Kahya, Ziyaret için teşekkür etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Kahya, Medcem Çimento Fabrikası, Temmuz 2015’te devreye alınmış, 11.500 ton/gün klinker üretim kapasitesiyle tek hat ile üretim yapan Türkiye ve Avrupa’nın en büyük çimento fabrikasıdır. Son teknoloji ekipmanları sayesinde yüksek kalitedeki klinker ve çimento üretimi çevreye en duyarlı şekilde gerçekleştirilmektedir. Taşeronları ile birlikte 1000 kişiye istihdam ettiklerini ve üretimlerinin yüzde seksen beşini ihraç ettiklerini belirtti. Holding Bünyesinde Enerji, Liman, Kağıt, Ambalaj, Çimento, Tekstil,Perakende, Turizm ve Metropol sektörlerinde faaliyet göstermektedir .Holding bünyesinde en büyük pay Enerji sektöründedir. Çimentonu payı ise yüzde 45 civarında olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almalarından dolayı Başkan Kaynar, Genel Müdür Murat Kahya’ya başarı plaketi taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79