Silifke TSO’dan yıl sonu etkinliği

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, yönetim kurulu üyelerinin ve oda üyelerinin katılımıyla yılsonu etkinliği düzenlendi.

Silifke TSO’dan yıl sonu etkinliği

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde, oda üyleri, yönetim kurulu üyeleri ve ilçemizde farklı iş kollarında faaliyet gösteren iş adamları bir araya geldi. Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in de katıldığı etkinlikte konuşma yapan Silifke Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar, 2018 yılını verimli ve dolu dolu geçirdiklerini ifade ederek konuşmasında şu ifadeleri kullandı ,’’ Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (SİTSO) olarak 110. Kuruluş yılını kutladığımız 2018 yılında pek çok öncü ve inovatif yaklaşıma desteğiniz, katkınız ve katılımlarınızla beraberce imza attık.

2018 yılı başlarında 110. Yıl Resepsiyonu ile başladığımız ve yıl boyu aralıksız süren sosyal-akademik ve kültürel etkinliklerimizle; Silifkemiz, Mersinimiz ve güzel ülkemiz için toplumsal fayda yaratan, insanı ön plana alan, kurumsallaşmayı ve küreselleşmeyi hedefleyen işbirlikleri ve eğitim programları gerçekleştirdik.

Alanında uzman akademisyenlerce verilen Kişisel Gelişim Eğitimleri, iş dünyası ile hukukçuları buluşturan Paneller, sosyal paydaşlarımıza sunduğumuz maddi Destekler, ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla yapılan Protokoller, Mersin Üniversitesi’nden alınan Üniversite-Sanayi İşbirliği niteliğindeki Akademik Danışmanlık hizmeti, Çukurova Kalkınma Ajansı’na sunulan projelerdeki Paydaşlık Rolümüz, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen Eğitimler, girişimci adaylarına yönelik KOSGEB onaylı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Türkiye’nin değişik bölgelerindeki Oda ve Borsalarla imzalanan İşbirliği ve Kardeş Oda Protokolleri, sektöre yön vermek adına düzenlenen Yurtiçi ve Yurtdışı İş Seyahatleri, yurtdışında düzenlediğimiz İş Forumları, Akademik bilgiye duyduğumuz saygının kanıtı niteliğinde odamız katkılarıyla yayımlanan Kent Stratejisi: Silifke isimli araştırma kitabı, odamız öncülüğünde ilçemizde faaliyetlerini sürdüren diğer odaların katılımıyla oluşturduğumuz Silifke Ekonomik İşbirliği Konseyi (SEİK) ve verimlilik örneği olarak uluslararası düzeyde ses getiren “marka ve prestij etkinliğimiz ” Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı “ gibi pek çok başarıyı desteklerinizle beraber gerçekleştirdik.

Ayrıca, 2018 yılı içerisinde TOBB’a bağlı az sayıda oda ve borsanın üye olmayı başardığı ICC (International Chamber of Commerce), Uluslararası Ticaret Odası’na üyelik sürecimizi tamamladık. Yılın son çeyreğinde TOBB Akreditasyon Denetimleri’ni başarıyla geçerek pek çok oda tarafından imkansız denilen düzeyde puan artışı sağlayarak bir üst seviyede Akredite Oda olmayı başardık ve gururlandık.

2019 yılının başarılarımızda sürekliliğin sağlandığı ve üyelerimize sunulan hizmetlerimizde kalitemizin her geçen gün arttığı bir yıl olması ve gurur kaynağımız olan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm sosyal paydaşlarına katkı sağlamaya devam etmesi dileklerimle teşekkür eder, saygılarımı sunarım."

Kaymakam Cinbir ,’’Silifke sadece Silifkelilerin değeri değil Türkiye’nin değeri insanlığın değeri.’’

Yıl sonu etkinliğinde konuşma yapan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise, Silifke’nin marka değeri olan bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, yapılan ve yapılacak çalışmaların tüm dünyaya yansıyacağını belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36