Silifke yeni parklara kavuşuyor

Silifke Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Silifke yeni parklara kavuşuyor

Sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmek adına mahallelerde park ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, Gazi Mahallesi’ndeki Sayağzı Mahallesi girişine 2 modern park kazandıracak.

Silifke Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılan yeni parklar, çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşa hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlıyor. Silifke Belediyesince 2015 yılında yapımı tamamlanan Toros-Atik-Mukaddem-Gazi-Göksu-Sayağzı ile diğer kırsal mahallelerde ki toplam 25 park yenilenirken, ilçeye kazandırılan 6 adet yeni parkta Silifke’ye yeni bir soluk kazandıracak.

Park ve bahçeler gibi yeşil alanlar ile çocuk oyun gruplarının kent yaşamında önemli roller üstlendiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Birçok mahallemizde zemin çalışması ve çocuk oyun grupları kurulumu yapıldı. Mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz. İlçemizin birçok noktasında farklı mahallerimizde yeşil alan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Gazi Mahallesi ile Sayağzı Mahallesi kesişimine kazandıracak olduğumuz iki adet yeni parkımızın proje çalışmaları da tamamlanmak üzere. İnşallah bu parkımızı da kısa süre içerisinde ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79