Silifke’de 15 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti

Mersin’in Silifke İlçesine Taşucu mahallesindeki iskelede bugün öğle saatlerinde iskeleden serinlemek için denize giren 15 yaşındaki Ramazan Gezer isimli genç boğularak hayatını kaybetti.

Silifke’de 15 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti

 

 HABER: ATİKE CEYLAN 

Mersin’in Silifke İlçesine Taşucu mahallesindeki iskelede bugün öğle saatlerinde iskeleden serinlemek için denize giren 15 yaşındaki Ramazan Gezer isimli genç boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre: Senir mahallesinden Silifke’ye yatılı olarak Silifke İmamhatip Lisesi’nde okumaya gelen 1. sınıf öğrencisi Ramazan Gezer bugün öğleden sonra okulu kırıp Taşucu mahallesine gelir. Burada iskelede arkadaşlarıyla birlikte denize girmek istedi.. Denizin dalgalı oluşundan endişe eden bazı arkadaşları denize girmezken, Ramazan Gezer kıyıdan denize girdi. Burada dalgalara kapılan 15 yaşındaki genç dalgaların etkisiyle kontrolünü kaybetti. İskele direkleri arasında bir süre yardım bekleyen genç boğularak hayatını kaybetti.

 

 Çevreden durum gören vatandaşlar, denizin içinde genci gördüklerini ve yüzme bilmedikleri için müdahale edemediklerini belirtirken, gördüklerinde iskelenin altındaki 4 direğin arasına sığındığını fakat yüzme bilmedikleri için yardımda bulunamadıklarını söylediler.

Olay yerine çağrılan 112 ambulansındaki ilk yardım ekibinin müdahale etmelerine rağmen 16 yaşındaki Ramazan Gezer’in hayata döndürülemediği bildirildi.

Hayatını kaybeden Gezer’in arkadaşları olayın ardından sinir krizi geçirdi.

Öte yandın öğrencileri sık sık okulu kırarak iskelede denize girdiklerini ve kendilerinin sürekli uyarılarını dinlemediklerini belirten vatandaşlar,  iskelede denize girilmesine izin verilmemesi gerektiğini ve okul yetkililerin ve velilerin öğrencilerini takibi konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini söylediler.

 

Bunun yanı sıra dün geceden bu yana Kadir Ibrisim, Kadir Kırmızıgül ve Yiğit Yıldız’ın kayıp olduğu öğrenilirken, boğulma haberini alan kaybolan gençlerin aileleri iskeleye akın etti.

Boğularak hayatın kaybeden Gezer’den geriye denize girmek için yanında getirdiği okul çantası ve deniz kıyafetleri kaldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36