Silifke’de ailelerin konut sevinci

Silifke’de ailelerin konut sevinci

Silifke’de ailelerin konut sevinci

Silifke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sosyal konutlar hak sahiplerine düzenlenen törenle teslim edildi.

 HABER:ATİKE CEYLAN KAÇAR

Konutların anahtar ve tapu dağıtım töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,

“Yeni mahalle toplu konutlar bölgesinde başladığımız sosyal konut projemizin tamamlanma süresi ve belediyemize teslimi 36 aylık bir zamanı kapsıyordu.  İhaleyi alan müteahhit firma yetkilileri ile görüşerek bu süreyi daha da aşağı çekmeyi önerdim. Belediyemizde görev yapan mimar, mühendis ve diğer teknik alanlarda görev yapan arkadaşlarımızın sıkı takip ve kontrolü eşliğinde konutlarımızı 16 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Bugün burada düzenlediğimiz törenle hak sahipleri hem evlerinin anahtarlarına hem de tapularına kavuşacaklar. Teslim edeceğimiz bu evlerin yaşadığımız soğuk kış günlerinde ailelerimize sıcak bir yuva olacağına inanıyorum. Bu ailelerimiz inşallah bu konutlarda ağız tadı ile oturarak bizlere hayır duada bulunurlar. Ailelerimiz şu andan itibaren evlerine taşınarak hem evlerinde oturacaklar hem de kira öder gibi konutlarının taksitlerini ödemeye devam edecekler.  Bu konutlar vatandaşlarımıza ev olmaktan öte inşallah yuva olur. Sağlık ve huzur içerisinde aileleri ve çocukları ile birlikte mutlu bir şekilde yaşarlar. Konutların yapımında emeği geçen belediye mimar, mühendis ve teknik alanlarda görev alan ekibimize ve ayrıca inşaatı 36 değil 16 ayda tamamlayarak bizlere teslim eden müteahhit firma yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Daha önceden kura ile belirlenen hak sahiplerine evlerinin anahtarları ve tapuları törenle teslim edildi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un ev sahipliği yaptığı sosyal konutların tapu ve anahtar dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Emniyet Müdürü Kadir Aşkın,  Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin,  Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar,  Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Silifke  Kamu-Sen Başkanı İbrahim Atalay, belediye meclis

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79