SİLİFKE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

SİLİFKE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

SİLİFKE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. MESKİ Silifke Şubesi’ne bağlı ekipler, Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahalleleri’nde hat döşeme çalışmalarını tamamladı.

Mersin’in tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, hem mevcut mahallelerin hem de yeni yerleşim alanlarının içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu ihtiyacını karşılamak için hizmetlerine devam ediyor.

MESKİ Silifke Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Silifke İlçesi’nde bulunan Narlıkuyu Mahallesi Tebelleş Sokaktaki vatandaşların içmesuyu ihtiyacını karşılamak için 4 bin 200 metre içmesuyu şebeke hattı ve 25 adet abone bağlantısını tamamlarken, Kale Sokaktaki vatandaşların içmesuyu ihtiyacını karşılamak üzere içmesuyu şebeke hattı ile abone bağlantıları gerçekleştirdi.

MESKİ Silifke İlçesine bağlı ekipler, ayrıca Yeşilovacık Mahallesinde ise Tisan yolu üzerinde bulunan içmesuyu şebeke hattının sürekli arızalanması sebebiyle yaşanan içmesuyu sorununa, yeni içmesuyu şebeke hattı ile birlikte abone bağlantılarını yaparak son verdi. Göksu Mahallesinde ise yağmursuyu hattındaki çökme sonucunda iki yıldır yaşanan yağmursuyu hattı sorunu, hattın rehabilitesi sağlanarak, çözüme kavuşturuldu.

Ekipler, son olarak Yeni Mahalle, Silifke Fen Lisesi içerisinde kanalizasyon hattının ekonomik ömrünü tamamlanmasından dolayı yeni kanalizasyon abone hattı ve parsel baca bağlantısı yaparak, mahallenin kanalizasyon sorununu çözdü.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin’in 13 ilçesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, “Silifke İlçemizin Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahallelerinde yaptığımız hat döşeme çalışmalarını,  tüm ilçelerimizde sürdürerek, kentimizin tüm ilçelerinde  kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36