SİLİFKE’DE AŞK CİNAYETİ

SİLİFKE’DE AŞK CİNAYETİ

SİLİFKE’DE AŞK CİNAYETİ

Eski sevgilisini öldürdü sonra kendini bıçakladı

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in  Silifke İlçesi'nde kısa zaman önce ayrıldığı sevgilisini bıçaklayan genç, sonra kendini bıçaklayıp genç kıza sarılarak intihar girişiminde bulundu.

Silifke’nin Kum Mahallesinde tek başına yayan 24 yaşındaki güzellik uzmanı Büşra Uzun, dün gece kısa süre önce ayrıldığı Hakan Y. Tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

 Edinilen bilgiye göre olay, Silifke İlçesi Taşucu Kum Mahallesi 390 sokaktaki Büşra Uzun’un oturduğu müstakil evde meydana geldi. İddiaya  göre  genç kadın  Büşra Uzun bir kısa süre önce sevgilisi Hakan Y.’den ayrıldı. Daha sonra yeni erkek arkadaşı Fatih. S ile aşk yaşamaya başladı. Bu süre boyunca eski sevgili Hakan Y. Sürekli barışmak istediğini ve genç kadını çok sevdiğini söylemesine rağmen genç kabul etmedi.  Barışma teklifini kabul etmeyen genç kadın eski sevgili Hakan Y. tarafından tehdit edilmeye başladı. Dün gece geç saatlerde yine konuşmak için eve girmek istedi. Eve girmesini istemeyen ve barışmayı reddettiği için çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, Hakan Y. üzerindeki bıçakla genç kadını karnından ve sırtından bıçakla yaraladı.

Kanlar içinde yere düşen Büşra Uzun bu sırada yeni erkek arkadaşı Fatih S.'yi arayıp yardım istedi. Çığlıkları duyan komşular ise olay yerine sağlık ekiplerinin çağırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle kan kaybeden Büşra Uzun, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Eski sevgilisini öldürdüğünü fark eden Hakan Y. ise cinayette kullandığı bıçakla intihar girişiminde bulundu.  Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hakan Y., Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36