Silifke’de Bayrak törenine katılan Binbaşı Gözaltında

Silifke’de Bayrak törenine katılan Binbaşı Gözaltında

Silifke’de Bayrak törenine katılan Binbaşı Gözaltında

Mersin’in Silifke İlçesinde FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında  Silifke Jandarma Komutanı Binbaşı A.Ö. göz altına alındı.

 Silifke Kaymakamlığı ve AK Parti teşkilatının Silifke Kalesinde akşam saatlerinde düzenlediği  Silifke Kalesine Bayrak Dikme törenine katılan Binbaşı Ali Özcan yürüyüş sonrası göz altına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Silifke’de gözaltına alınan Binbaşı A.Ö. Mersin’den gelen bir Albay ve Savcı tarafından Mersin’e götürüldü.

Silifke Kalesinde düzenlenen Bayrak Dikme etkinliğine katılan Binbaşı A.Ö. Silifke Kalesinin burçların asılan büyük Türk bayrağının altında bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşını okudu.

Dün akşam Silifke ilçesinde düzenlenen bayrak dikme töreninde Binbaşı A.Ö.'nün tedirgin hareketleri dikkat çekti.  

Mersin emniyeti tarafından alınan Binbaşı A.Ö.’ nün şuan gözaltında olduğu öğrenildi.

Bunun yanı sıra Silifke Adliyesine ataması yeni çıkan savcı Mustafa Özkan’in ve  Silifke Emniyet Müdürlüğünde bir katip memur gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79