Silifke’de Cumhur İttifakının adayı Mücahit Aktan oldu

Silifke’de Cumhur İttifakının adayı Mücahit Aktan oldu

Silifke’de Cumhur İttifakının adayı Mücahit Aktan oldu

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhur İttifakının adaya Mücahit Aktan oldu.

Günlerdir beklenen adaylık süreci bugün MHP Genel merkezden gelen haberle netleşti.

Adaylık haberinin ardından gerek sosyal medya gerekse mesajlarla kendisine destek veren herkese teşekkür eden Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, sosyal medyasından paylaştığı mesajında şunları kaydetti:” Kıymetli Hemşehrilerim.  Cumhur İttifakının adayı olarak aday olduğum şahsıma iletildi.  Bu görevi şahsıma layık gören genel başkanımız Sn. Dr. DEVLET BAHÇELİ bey ve genel merkez yönetimine, Sn. Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN bey, MHP Mersin İl Başkanımız Sn ZEYNEL UĞUR GÖLGELİ bey ve yönetimine, ilçe başkanımız sn LEVENT NOGAY bey ve yönetimine, dünden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar sunarım”

BAŞKAN NOGAY, ‘SEN BEN YOK BİZ VARIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ise partisine gönül vermiş ve aday olmuş diğer adaylarla fotoğraf çektirerek birlik mesajı verdi.

Başkan Nogay yaptığı açıklamasında: “Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Farklı Siyasi Partilere Gönül vermiș hemşerilerim, MHP ve AK Partiye gönül vermiș gönüldașlarımız .Bizler tabanda gönül birlikteliğini zaten çoktan kurduk.  Bu bașarı hepimizin eseri olacak,  inşallah birlikte başaracağız.  Sen, Ben, O, Șu, Bu Yok,  Biz varız ve biz diyebilmeliyiz. Toplumun tamamını kucaklayacak memleket sevdalısı siyasi ayrım yapmaksızın halkın içinden birisi  olan adayımız Mücahit Aktan hayırlı olsun.  Rabbim utandırmasın.  Teşkilatımdan ve AK Parti’den sahada uzun zamandır mücadele eden,  emek veren Aday Adayı Bütün arkadaşlarımıza şahsım ve Teşkilatımız Adına Teşekkür Ederim. Saygılarımla”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79