Silifke’de fırınlara hijyen denetimi

Silifke’de fırınlara hijyen denetimi

Silifke’de fırınlara hijyen denetimi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerin, ilçede gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdığını bildirdi.
Son günlerde artan korona virüs salgınının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerin artırıldığına işaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ülkemizi büyük bir tehdit altına alan korona virüs salgını ile ilgili mücadelemize aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın sağlığını korumak ve virüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla denetimlerimizi sürdürüyoruz. Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı fırın, pastane ve unlu mamul imalatı yapan iş yerlerinde düzenli olarak ekmek gramajı ve hijyen denetimini yürütmektedir. Maske, mesafe ve temizlik kontrolünün yanı sıra çalışanların bone ve eldiven kullanıp kullanmadığını da inceleyen ekiplerimiz, vaka sayısında yaşanan artışlar nedeniyle ülke genelinde alınan yeni tedbirleri de hatırlatarak esnaf ve vatandaşlarımızı bilgilendirirken, uyarılarda da bulunuyor. Denetimlerimizde ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerimiz genel olarak kurallara uymaktadır. Kurallara uyan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. El birliği ile tedbirlere uymalıyız” diye konuştu. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36