Silifke’de Fotoğraf Şenliği sona erdi

Silifke’de Fotoğraf Şenliği sona erdi

Silifke’de Fotoğraf Şenliği sona erdi

 

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Fotoğraf Şenliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Şenlikte emeği geçen fotoğraf sanatçılarına ve katılımcılara Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen Silifke Fotoğraf Şenliği, fotoğraf sanatçılarının ve kursiyerlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sergi açılışları, kurslar, doğa gezileri, eğitimler, sunumlar ve söyleşilerin yer aldığı şenliğin dolu dolu geçmesini sağlayan eğitimcilere, katılımcılara ve emeği geçen herkese Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından teşekkür edildi.

‘KENTİMİZİ HER ALANDA TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ’

Silifke’yi sosyal ve kültürel etkinliklerle tanıtmaya ve geliştirmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Fotoğraf Şenliğimizin açılış gününden kapanış gününe kadar yoğun bir tempoyla geldik. İlk günden son güne kadar geniş bir katılımcı ve fotoğrafçı kitlesiyle şenliğimizi gerçekleştirdik. Şenlik kapsamında birbirinden değerli sanatçılarımız hem kursiyerlerimizi bilgilendirdi, hem eğitimler verdi hem de kentimizin tarihi ve turistik noktalarının tanıtımına katkı sağladı.

Silifke gerçekten her mahallesiyle tarih ve kültür kokan bir kent. Fakat bugüne kadar fotoğraflarla, belgesellerle ve sosyal medya aracılığı ile her ne kadarda tanıtsak da halen yeteri kadar sesimizi duyuramadık. Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizi her alanda tanıtmanın gayretini gösterdik. İşte bu dört gün süren etkinliğimizin amacı da kentimizi fotoğraflarla tanıtmak oldu.

Zaman zaman sosyal medyadan, zaman zaman sergilerde ilçemizi görmenin ve tanımanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ederken, böylesi şenliklerimizi her geçen sene arttırarak daha da büyüterek geleneksel hale getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36