Silifke’de hükümlüler okulların bakımını yapıyor

Silifke’de hükümlüler okulların bakımını yapıyor

Silifke’de hükümlüler okulların bakımını yapıyor

 

Silifke’de denetimli serbestlik kapsamındaki hükümlüler, yarıyıl tatilinde okulların boya, tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Adalet ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde denetimli serbestlikten yaralanan Silifke’de ki 38 hükümlü okulların temizlik, bakım onarım ve boya işlerini yapıyor.

Denetimli serbestlik kapsamındaki hükümlülerin yarıyıl tatili süresince okullardaki tadilat ve bakım işlerini yapacakları projede, Silifke Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gelen hükümlüler, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü’nün de katıldığı etkinlikte okulun duvarlarını boyama işlemlerine başladı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü verdiği beyanatta, Denetimli Serbestlik kapsamındaki hükümlülerin  topluma kazandırılmasında   çok önemli olduğunu, ceza infaz kurumlarından şartla tahliye şartıyla çıkan hükümlülerin okullarda genel temizlik, badana-boya ve ağaç dikim faaliyetlerinde bulunarak toplum için önemli faaliyetlerde bulunduklarını belirterek,  projenin önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36