Silifke’de Irmak Suyu Yükseliyor

Silifke’de Irmak Suyu Yükseliyor

Silifke’de Irmak Suyu Yükseliyor

Silifkeli Bu gece nöbette

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke ilçesinde bugün yağan yağışların etkisi ve kış mevsimince yağan karların erimesine neden olduğu, bu nedenle  kentin ortasından geçen Göksu Nehri’nin sularının yükseldiği gözlendi.

Konuyla ilgili Silifke Kaymakamlığının talimatı ile Silifke Belediyesi tarafından yapılan anonslarla vatandaş uyarılıyor.

Yapılan anonsta: “Yağan aşırı yağış nedeniyle Silifke’nin Bucaklı Mahallesi ve Sökün Köprüsünün aşağı kısımlarındaki Tarım arazilerine bu gece Göksu nehri sularının girerek zarar verme ihtimali söz konusudur. Bucaklı Mahallesi ve Sökün Köprüsünün aşağı kısımlarında Tarım arazisi olan vatandaşlarımızın tedbirli olması hususu önemle duyurulur”  halkın tedbirli olması konusunda uyarıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 7 yıl önce

Tedbir alınıyor muu acaba :(

banner36

banner79