Silifke’de İşçi Otobüsü devrildi 6 ölü 18 yaralı

Silifke’de İşçi Otobüsü devrildi 6 ölü 18 yaralı

Silifke’de İşçi Otobüsü devrildi 6 ölü 18 yaralı

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Mersin’in Silifke ilçesinde tarım işçilerini taşıyan midibüs kaza yaptı. Olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri trafik kazası geçiren tarım işçilerini kurtarmak için zamanla yarıştı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti 18 kişi yaralı.

Yaraların Silifke Devlet Hastanesi, Özel Olbamed Hastanesi ve Mersin ve Erdemli Devlet hastanelerine sevk edildiği bildirildi.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Silifke’nin Atayurt mahallesi Şelaleli kavşak mevkiinde meydana geldi.

Tarım işçilerini taşıyan şoför Halil İbrahim Yıldız’ın kullandığı 33 KEE 22 plakalı midibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak yan yattı. Kazada Midibüste bulunan işçilerin bir kısmı yola savrulurken bir kısmı da araç içinde ve altında sıkıştı. Olayın 112 Acil servis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda Ambulans, polis, Jandarma ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36