Silifke’de Koca Dehşeti: Karısını 4.kattan attı

Silifke’de Koca Dehşeti: Karısını 4.kattan attı

Silifke’de Koca Dehşeti: Karısını 4.kattan attı

  

  

Mersin'in Silifke ilçesinde kocası tarafından oturdukları apartmanın 4. katından atıldığı iddia edilen genç kadın öldü.

 HABER: ATİKE CEYLAN 

Koca O. Can olay yerinde Polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre: daha önce hakkında adam yaralama kavga gibi suçlardan cezaevinden izinli çıkan O. Can (34) ile eşi Süreyya Can (27) arasında Atik Mahallesi'ndeki evlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonucunda eşi tarafından 4. kattan atılan Süreyya Can olay yerinde hayatını kaybetti. Onur Can ise gözaltına alındı.

 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Süreyya Onur'un cesedi cenaze nakil aracıyla hastane morguna kaldırıldı.

Çiftin Ercan (9) ve Nazlı (10) isimli iki çocuğu olduğu öğrenildi.

 Babam Atmadı Annem Atladı

Fiziksel engelli 10 yaşındaki Nazlı ise olayın seyrini değiştiren ifadesinde babasının değil annesinini kendisini balkondan attığını söylediği öğrenildi.

Öte yandan Cinayet zanlısı Koca O. Can, emniyetteki ifadesinde eşini kendisinin attığın itiraf ettiği öğrenilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36