Silifke’de Meclis Üyeliğine bağımsız aday

Silifke’de Meclis Üyeliğine bağımsız aday

Silifke’de Meclis Üyeliğine bağımsız aday

 

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği için kendisinin de bağımsız olarak meclis üyesi adayı olduğunu açıklayan Bağımsız Meclis üyesi Adayı Cemal Sümer, tek niyetinin Silifke’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke’de yayın yapan basılı ve görsel basın mensupları ile Silifke’de Bedir Restaurant & Cafe’de,   bir araya gelen Bağımsız Silifke Belediye Meclis Üyesi adayı Cemal Sümer, hizmette önceliğinin kadınlar ve çocuklar olduğunun altını çizdi.

Eşi ve kızının da hazır bulunduğu yemekli basın toplantısında kendinden bahseden Bağımsız aday Sümer,  Batman doğumlu olduğunu fakat, Mardin Midyatlı bir ailenin evladı olduğunu, yıllar önce geldiği Silifke’de turuzm sektöründe hizmet verdiğini ve halen aynı işi yapmaya devam ettiğini belirtti.

 Silifke’nin Allahın Akdeniz insanına bir hediyesi olduğunun altını çizerek, “cennet gibi bir memleket burası. Yıllar önce geldim ve bu memlekete aşık oldum. Ekmeğimizi aşımızı buradan kazanıyor, evlatlarımızı burada büyütüyoruz. Her bireyin yaşadığımız kentten sorumlu olduğunu düşünüyorum.  Yapılabilecek o kadar çok güzel hizmet var ki  heyecanlanıyorum. Örneğin belediye neden kendi elektriğini kendisini üretmesin. Güneş panelleri ile bunu yapabiliriz. Yada kadınlara, çocuklara daha çok ulaşmak, her evde bir SSK’lı olmasını sağlamak. Daha bir çok proje var hazırladığım. Seçildiğim takdirde meclisimize proje şeklinde sunacağım ki inanıyorum ki o zaman bütün meclis üyelerimiz ve başkanımız destek olacaktır. Akıllı mantıklı ve memleket yararına olan her türlü yatırımın ve projenin yanında olup, kamu israfı içinde olunduğunu düşündüğüm projelerin karşısında olacağım.

Böyle bir yola çıktım Allah nasip eder vatandaşımızda destek verirse Bağımsız Meclis üyesi olmak istiyorum. Hiçbir partiden olmak istemedim çünkü partiler çatısı altında olmanın bana göre olmadığını düşündüm. Amacım bir partinin neferi olmak değil, amacım memlekete hizmet etmek. O nedenle illa bir partiden olunmasının şart olmadığını gördüm ve böyle bir karar aldım. Annemin duası eşim ve kızımın desteği ile bismillah diyerek bu yola başkoydum. Vatandaşlarımızdan bana oy vermelerini istiyorum. Belediye Başkanları için ayrı meclis için ayrı verilecek oylar. O nedenle meclis için oy istiyorum” dedi.

Cemal Sümer kimdir ?

1977’de Batman merkezde doğdu. Mardin Midyat’lı bir ailenin oğlu. İlk ve Ortaöğretimini Batman Atatürk İlköğretim okulunda bitirip,Batman Endüstri Meslek Lisesinde elektrik bölümünü okuyarak eğitimini tamamlamıştır.1994 yılında ticaret hayatına İstanbul’da başlayıp,2000 yılında Çorum’un Osmancık ilçesindeJandarma Komutanlığında vatani görevini tamamlamıştır. Daha sonra Mersin Silifke ilçesine gelip turizm ve cafe restaurant işiyle uğraşmaya başlamıştır. Halen 19 yıldır Silifke’de bu iş ile uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36