Silifke’de raftinğ heyecanı

Silifke’de raftinğ heyecanı
 

Mersin’in Silifke İlçesinde 46. Uluslar arası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında Göksu Irmağında rafting yapıldı.

 İlçe merkezi içinden geçerek Akdeniz’le buluşan Göksu Irmağında raftinğ heyecanı yaşayan raftinğ tutkunları heyecanlı dakikalar yaşadı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke’de faaliyet gösteren Selefkos Turizm tarafından organize edilen rafting turu Silifke’ de bulunan Silifke Barajı civarında baladı.   Raftinğ öncesi bilgi veren Selefkos Turizm  yetkilileri, botlarda güvenle raftinğ heyecanı yaşanması için gerekli bilgileri aktardılar.

Helecan dolu anların yaşadı rafting etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Irmak boyunca kent merkezi içinden geçen raftinğçiler fotoğraf çekenlere poz vermeyi ihmal etmediler.

Selefkos Turizm Sahibi Ozan Yel, Rafting için Göksu ırmağının uyun bir yapıda olduğunu belirterek, “Silifke için alternatif bir spor ve tatil imkanı sunuyoruz. Tatil sadece denizden ibaret değidir. Bu nedenle biz em doğa hem spor ve heyecan sunuyoruz. Raftiğin için özellikle yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerimize hafta sonları  isteğe göre hafta için hizmet veriyoruz. Normal güzergahımız olan Mut Hocalı mevkiinden yoğun çamur akışı nedeniyle yapamadık. Bu nedenle Silifke Sayağzı barajı ağzından başlayarak Silifke kent içinden geçerek raftinğimizi yapmış bulunuyoruz. Güzel görüntülere ve heyecanı sahne oldu. Bu nedenle alternatif hizmet verdiğimize inanıyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36