Silifke’de Tarım işçileri son yolculuğuna uğurlandılar

Silifke’de Tarım işçileri son yolculuğuna uğurlandılar

Silifke’de Tarım işçileri son yolculuğuna uğurlandılar

  

 

 

Mersin'in Silifke ilçesinde tarım işçilerini taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu yaşamını yitiren  4 kişi, son yolculuğuna uğurlandı.

İlçeye bağlı Bucaklı mahallesi camiinde düzenlenen cenaze törenine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı cenaze töreninde cami imamı tarafından kazada ölen tarım işçileri için kısa bir konuşma yapıldı. Kazada yaşamını yitiren  Aslı Gür( 36) , Elif Önge (54) ve Eşe Açık (65) için tek tek cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrası vatandaşlardan helallik alındıktan sonra cenazeler Şehir mezarlığına defnedildi.

Kazada ölen diğer isim   Emine Tardo (53) ise Göksu mahallesindeki Zeytinli camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ilçeye bağlı Dervişli mahallesinde toprağa verildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36