Silifke’den Barış Pınarı Harekatına destek Selamı

Silifke’den Barış Pınarı Harekatına destek Selamı

Silifke’den Barış Pınarı Harekatına destek Selamı

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Halk Eğitimi Merkezi Büyükler Halk Oyunları Grubu  Cumhuriyetimizin  96 . Yıldönümünde halk oyunlarını Barış Pınarı Harekatı’ na destek vermek için sahneledikleri halk oyunlarının sonunda Asker selamı vererek selam gönderdi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 Tüm Türkiye’de olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı için destekler sürüyor. Bu kez destek Silifke Halk Eğitimi Merkezi Büyükler Halk Oyunları Grubu’ndan geldi. “9 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonunda gurup, Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini belirterek, harekatta görev alan askerleri selamladılar.

Silifke Halk Eğitim Merkezi folklor hocası Mustafa Kemal Ateş,”Aralarında 25 ila 60 yaş arasında çeşitli meslek kuruluşlarında görev Halk Oyunları  Gönüllü ekibimizle Silifke yöremizin birbirinden güzel halk oyunlarını‘Barış Pınarı  Harekatı’nı desteklemek ve görev alan ekserlerimiz için sahneledik. Halk Oyunlarımızın finali ise öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına, Şehitlerimize anma selamında dururken,  ‘Barış Pınarı  Harekatı’nda görev yapan Askerlerimize Asker Selamı gönderdik. Allah Türk Ordumuzu korusun. Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

 

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36