Silifke’den deprem bölgesine yardımlar yola çıktı

Silifke’den deprem bölgesine yardımlar yola çıktı

Silifke’den deprem bölgesine yardımlar yola çıktı

 

Silifke Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen yardım kampanyası sonucu vatandaşlar tarafından toplanan battaniye, ısıtıcı, gıda, kıyafet, ev eşyası gibi malzemeleri taşıyan yardım aracı yola çıktı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Afet bölgesi için yaptığımız yardım çağrısının ardından birliktelik ve dayanışma ruhuyla yardımlarını esirgemeyen Silifke halkımıza teşekkür ederiz. Toplanan yardımlarımız kısa sürede depremzedelere ulaştırılacaktır. Aracımız yola çıktı. İnşallah kazasız belasız kısa sürede yerine ulaşacaktır’ dedi.

Belediye personeli ile birlikte araca yardım malzemelerini yükleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Depremin hemen ardından belediyemiz tarafından başlatılan ve belediye hoparlörleri aracılığı ile ilan yapılarak vatandaşlara duyurulan yardım toplama kampanyamız büyük ilgi gördü. Halkımız gerçekten bu konularda çok duyarlı. Millet olarak acıyı paylaşmada büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Her yerde olduğu gibi Silifke’de ’de bu duygu ve hassasiyet en açık bir şekilde ortaya konulmuştur.

Silifke olarak Elazığ depreminde vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımıza öncelikli olarak gıda, battaniye, halı, mutfak eşyaları ve ısıtma aletleri gönderiyoruz. İtina ile çalışmalarımızı tamamlayıp, yardımları deprem bölgesine ulaştıracağız. Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlarımıza geçmiş olsun der, bu tür acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz" dedi.

Belediye bünyesindeki Sosyal Markete yardımlarını sürdüren vatandaşlar, depremzedelerin acılarını paylaştıklarını, her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını belirttiler.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36