Silifkeli Avcılar Karaman’da 2.Oldu

Silifkeli Avcılar Karaman’da 2.Oldu

Silifkeli Avcılar Karaman’da 2.Oldu

 

Kral Arms firmasının sponsorluğunda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen Valilik Kupası Avcıbaşı yarışmasında, Silifkeli atıcılar ikincilik kupası aldı.



YARIŞMALAR ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Pazar günü Karaman Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen Valilik Kupası Avcıbaşı Yarışmaları ödül törenine Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışmalar sonrasında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilirken müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara da tüfek hediye edildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Kral Arms sponsorluğunda düzenlenen Valilik Kupası Avcıbaşı Yarışmalarına toplam 215 sporcu katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Valilik Kupası Avcıbaşı yarışmalarında sporcular, hareketli hedef, sporting atış, sabit tek kurşun ve çocuklarda havalı tüfek atışı branşlarında mücadele ettiler.

Düzenlen yarışmalara tek bayan takımı ise Silifke Avcılar Atıcılar Spor Kulübü katıldı. Bayanlardan Suna Alataş, Arzu İpek ve Kısmet Dölek ile takım halinde katılan Silifke Avcılar Kulübü hareketli tek kurşun ve sabit tek kurşun atışlarında Karaman’a damgasını vurarak madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79