Silifke’ye 40 metrelik Türk Bayrağı

Silifke’ye 40 metrelik Türk Bayrağı

Silifke’ye 40 metrelik Türk Bayrağı

 

Silifke Belediyesi tarafından yapımı devam eden sevgi parkına 40 metre uzunluğunda asansörlü bayrak direği dikildi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Gazi mahallesi su büklümü mevkii sevgi parkı içine kesilen kurban ve yapılan dualar eşliğinde Türk bayrağını işçilerle birlikte dikti. Başkanvekili Sadık Altunok açıklamasında, “Sevgi Parkımızın simgesi olan şanlı Türk Bayrağımızı bugün burada dalgalandırmaya başladık.  Türkiye’de ilk 5’e giren yükseklikteki Türk Bayrağımızı, şehrimize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize gelişinin 96. Yıldönümünde böyle bir projemizi hayata geçirmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.  İnşallah en kısa zamanda ağaçlandırma çalışmalarımızı tamamlayarak, Sevgi Parkımızı Silifke’mizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok ayrıca, “Sevgi parkı içerisinde yer alan 40 metrelik Türk bayrağının saatte 160 kilometre esen rüzgar hızına göre ayarlı ve asansör sistemli bayrak direğinde 8x12 metrelik Türk Bayrağının dalgalanacağını da açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36