Silifke’ye Kadın Muhtar

Silifke’ye Kadın Muhtar

Silifke’ye Kadın Muhtar

 

Silifke’nin tek kadın mahalle muhtarı Sebahat Yılmaz ‘’Kadınları temsil ediyorum’’    

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

31 Mart yerel seçimlerinde Silifke’nin 88 mahallesinde kadın ve erkek adayların yarışı vardı. Bu yarıştan erkek adayların yanında bazı mahallelerde kadın muhtar adayı yoğunluğu da yaşandı.  Kadın muhtar adayları arasında ipi göğüsleyen isim ise Yeni Mahalle muhtar adayı Sebahat Yılmaz oldu. 

Sebahat Yılmaz daha önce de  Yeni Mahalle muhtarı Ahmet Şanlıtürk’ün birinci azasıydı. Yeni Mahalle muhtarlık bürosunu bekleyerek seçmenlerle bire bir teması olan Yılmaz, böylece muhtar Ahmet Şanlıtürk’ü geçerek muhtar olmayı başardı.

Gazetemize verdiği demeçte tüm seçmenlerine teşekkür eden Sebahat Yılmaz, ‘’ Aza iken çalıştığım ve seçmenlerime koştuğum günlerin hatırına mahalle halkı beni muhtar seçti. Bundan dolayı ipi göğüsleyen tek kadın muhtar olarak kadınlar adına çalışacağım gibi, erkek seçmenlerimin de yardımına koşacağım.’’ Dedi. Evli ve iki çocuk sahibi olan Sebahat Yılmaz  için Yeni Mahalle Evyap Konutlarında bulunan caminin bir odası muhtarlık için ayrıldı. Muhtar Yılmaz  ayrıca ,’’ Burada mazbatamı aldıktan sonra seçmenlerimi kahve içmeye bekliyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36