‘Silifke’yi 15 yıl hizmetten mahrum bırakanlar geri gelmek istiyorlar’

‘Silifke’yi 15 yıl hizmetten mahrum bırakanlar geri gelmek istiyorlar’

‘Silifke’yi 15 yıl hizmetten mahrum bırakanlar geri gelmek istiyorlar’

 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, SayağzıMahallesinde açık hava toplantısı düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Turgut’un miting havasında geçen açık hava toplantısına büyük bir ilgi vardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, SayağzıMahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla ve ilgiyle karşılandı. Turgut, ‘Bizleri gönülden kucaklayan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışacağız ve kentimize daha çok hizmet getireceğiz’ dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM’

Gördüğü yoğun ilgiden memnun olan CHP Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kalabalığa seslenerek, “Silifke’nin asla geriye gidecek zamanı yok. Bu güzel kentimizi artık yıllardır hizmetten mahrum bırakanlar yeniden geri gelmek istiyorlar. Gelin bu cevabı hep birlikte sandıkta yeniden verelim. Silifke’nin gelişimini, değişimini ve kalıcı hizmetlere kavuşmasını engellettirmeyelim. Martın sonunda baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.

Silifke’de gerçekleştirilen hizmetlerin Mersin’in dört bir yanında takdir gördüğünü kaydeden Başkan Mustafa Turgut, “Doğup büyüdüğüm bu güzel kentime, hizmetlerimiz henüz bitmedi. İkinci dönemde inşallah Silifke’nin bütün eksikliklerini çözmüş olacağız. Yeni yeni projeler ve yatırımları kentimize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

5 yıl öncegörev geldiğimiz ve başlatmış olduğumuz hizmet atağımız 31 Mart’tan sonra Silifke’nin bütün geneline yayılmış olacak. Büyükşehir Belediyemizi de alarak 88 mahallemizde hummalı bir çalışma yapacağız.

Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut açık hava toplantısının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, mahallede hasta ziyaretlerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36