Sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Sosyal denge sözleşmesi imzalandı

 

Silifke Belediyesi ile Türkiye Kamu-Sen Sendikası arasında memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu-Sen Mersin Şube Temsilcisi Mustafa Karazor sözleşmenin çalışanlara hayırlar getirmesini dileyerek, katkılarından dolayı memurlar adına Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür etti.

Şehre hizmet eden belediye çalışanlarımızın huzuru,  mutluluğu ve refahı bizim önem verdiğimiz hususlardandır. Çalışanların haklarının sonuna kadar verileceğinin altını çizen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Bugün belediyemizde görev yapan memur arkadaşlarımızı ilgilendiren sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm personelimizin alın teri kurumadan haklarını vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Belediyemizde görev yapan memurlarımızı kapsayan bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

 Açıklamaların ardından Silifke Belediyesi’nde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Sözleşme imzaları, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Türkiye Kamu-Sen Mersin Şube Temsilcisi Mustafa Karazortarafından atıldı.

Silifke Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Türkiye Kamu-Sen Mersin Şube Temsilcisi Mustafa Karazor, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Ekrem Kır, Başkan Danışmanı Eyüp Arslan ve sendika iş yeri temsilcisi Merak Yetkin katıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79