TABULARI YIKAN BELEDİYE

TABULARI YIKAN BELEDİYE

TABULARI YIKAN BELEDİYE

 

Erdemli Belediyesi, ihtiyaçlarını karşılamak için kendi üretim şantiyesini kurdu. Taş kırma tesislerinde, malzemeli bakım çalışmaları yapabilmek için kendi fillerini üreten Belediye; kendi parkelerini, kent estetiği için kullanılan parkları ve çevre düzenlemesinde ihtiyaç duyulan bitki türlerini kendi tesislerinde üretiyor.

Erdemli Belediyesi, kendi marangozhanesinde 1500 adet ahşap bankı, 450 adet orman masasını, 150 adet kamelyayı, 30 adet gölgelikli orman bankını, 60 adet yol kenarı dinlenme noktasını ve 20 adet köpek kulübesini vatandaşın hizmetine sundu. Erdemli’nin hizmet ihtiyaçlarını değerlendirip doğru tespitlerle çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her sorunu ile hassasiyetle ilgilenerek, kendi imkânları dâhilinde bu sorunların üstesinden geliyor.

Konumu itibari ile Mersin’in gözdesi olmaya aday olan Erdemli’nin geleceğe hazırlanması için yoğun mesai harcayan Başkan Tolu gayretle çalıştıklarının altını çizerek, “İnşallah, Erdemlimizi hak ettiği o unvana kavuşturacağız. İstihdam başta olmak üzere bütün sorunları çözülmüş, tarımdan turizme marka değeri artmış, yaşam kalitesi yükselmiş bir Erdemli için gece gündüz çalışacağız. Kendi kendine yeten bir belediye olma yolunda attığımız bu adımlar, gün geçtikçe büyüyecek ve verdiğimiz bu sözü tutmanın sevincini hep birlikte yaşayacağız.”ifadelerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
TABULARI YIKAN BELEDİYE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36