Tarım Günlerine Muhtarlarda dahil oldu

Tarım Günlerine Muhtarlarda dahil oldu

Tarım Günlerine Muhtarlarda dahil oldu

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in önderliğinde, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce yapılacak etkinlik dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Silifke ilk kez bu yıl yapılacak olan tarım günlerine muhtarlarda dahil oldu.

27-28-29 Nisan tarihlerinde yapılan olan Tarım Günleri için Silifke’deki muhtarlarla Silifke Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bir araya gelen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “Muhtarlarımızın bu programı katılmasıyla daha da güzel ve etkili olacağına inanıyorum. Bu nedenle sizlerle bugün bir araya gelmek istedim. Ben bu proje için heyecanlıyım ve sizlerinde aynı heyecanla el birliği göstermenizi temenni ediyorum” dedi.

 

Tarım günleri için yapılan programdan bahseden Kaymakam Cinbir, her gün şehit haberleri nedeniyle eğlence kısmını iptal ettiklerini de muhtarlarla paylaştı. Fakat iptal edilen eğlencenin yerini yapılacak olan çeşitli etkinlik ve yarışmalarla renklendirileceğinin de altını çizdi.

 Kaymakam Cinbir muhtarlardan 27 Nisan Çarşamba günü  sabah saat 10.00’da yapılacak olan tarım günleri açılışı ve devamındaki iki gün için köylerden gelecek olan vatandaşların taşınması için taşıma şirketlerinin desteğini istedi.

Ayrıca tarım günleri boyunca Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen misafirlerimizin gezdirilmesi konusunda yine muhtarların yine yardımlarını beklediklerini belirtirken, “Muhtarlar bu işe el atar omuz verirse daha renkli ve daha güzel olur. Bu bir adımdır inşallah gelecek yıllarda daha güzel çalışmalara imza atacağız”  dedi.

 Muhtarlar ise üzerlerine düşeni yapacaklarını, bu durumdan kendilerini de memnun ettiğini belirtirken, programı dahil edilmesi konusunda hassas gösteren Kaymakam Cinbir’e teşekkür ettiler.

 Toplantıya Silifke Tarım Gıda ve Hayvancılık ilçe Müdürü Abdullah Süngü, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke’de görevli muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36