Tarsus’ta Yol Onarım Ve Asfaltlama ÇalışmalarınA Ağırlık Verildi

Tarsus’ta Yol Onarım Ve Asfaltlama ÇalışmalarınA Ağırlık Verildi

Tarsus’ta Yol Onarım Ve Asfaltlama ÇalışmalarınA Ağırlık Verildi

  Tarsus Belediyesi, kent genelinde yoğun bir şekilde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını 6 mahallede sürdürüyor.

Kent genelinde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle arasındaki sokakları tek tek asfaltlıyor. 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, tüm mahalleleri ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde inceledi. Mahallerin önemli sorunlarından birisinin asfalt eksikliği olduğunu gören, Başkan Bozdoğan, sorunların çözüme kavuşturulması için harekete geçti.

Yapılan planlama dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk etapta 18 kırsal ve ova mahallenin yollarının onarımı ve asfaltlanması çalışmalarına başlanıldı. Ekipler, halkın tepkisine neden olan ve yıllardır bozuk olan yolların onarımı için çalışmalara hız verdi. Yapım onarım ve asfaltlama çalışmaları kapsamında;  İncirlikuyu, Öğretmenler, Kırklarsırtı, Fahrettinpaşa ile Kaleburcu Mahallesinin Konak Sitesi civarındaki ara sokaklarda ve Baraj Yolu’nda çalışmalarını sürdüren ekipler, yol, kaldırım, refüj yapım ve onarım faaliyetlerini sürdürecekler.

Kente hizmet etme adına 24 saat kesintisiz çalışma ve tam memnuniyet esasına göre hareket ettiklerini ve ekipleri seferber ettiklerini bildiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Seçim çalışmalarımız sırasında halkımız ile buluşmalarımızda verdiğimiz sözleri yerine getirmek için ben dâhil tüm çalışanlarımız, sorunları ortadan kaldırmak için saatin kaç olduğuna aldırış etmeden çalışmalara devam ediyoruz. Bir yandan kentimizin yaşanılabilir hale getirilmesi, tarihi dokusunun korunması, kültürel değerlerinin tanıtılması ve üretken bir şekilde varlığını geleceğe taşıması noktasında oldukça hassas davranarak çalışmalar yaparken, bir yandan da işsizlik soruna çare olabilmek için istihdam alanların arttırılmasına yönelik adımlar atıyoruz. Bu kapsamda kentimize yatırım yapmayı planlayan iş insanlarını projelerini bir an önce hayata geçirmeye davet ediyorum. Belediye olarak onların atacakları adımlara yasaların elverdiği ölçüde yardımcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36