Taşucu Kapalıda, kura çekilişi yapılacak

Taşucu Kapalıda, kura çekilişi yapılacak

Taşucu Kapalıda, kura çekilişi yapılacak


Silifke Belediyesi vatandaşa daha temiz, güvenilir ve kaliteli alışveriş yapma imkânı sunmak amacıyla inşa ettiği Taşucu Kapalı Pazar yerlerinin kura çekilişlerini 09.10.2019 Çarşamba günü saat 13:00’da gerçekleştirecek.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok; "Pazar yeri çalışmamızla artık dağınık alışveriş görüntüsüne son vermiş olacağız. Siz değerli pazarcı esnaflarımızı kışın yağmur-çamurdan yazında tozdan korumak amacıyla başladığımız çalışmamız hamd olsun bitime geldi. Artık siz esnaflarımız sağlıklı, temiz ve düzenli bir ortamda Pazar yeri kurup, vatandaşlarımıza daha güzel ve kaliteli bir hizmet sunacaksınız. Bu vesileyle hizmete sunacağımız Kapalı Pazar Yeri çalışmamızın kura çekimlerinin ilçemize, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kapalı pazar yerinin kura çekilişlerinin ardından kısa zamanda Taşucu sakinlerinin hizmetine sunulacağını açıklamalarına ekleyen Başkanvekili Altunok, ‘Kapalı Pazar yerimizde sona gelindi. Kura çekilişlerinin ardından pazarcı esnaflarımız burada daha huzur ve güvende olacaklar.

Taşucu Mahallemizde yapımını tamamladığımız Kapalı Pazar Yerimizin yetersiz gelmesinden dolayı ilave olarak ikinci bir pazar yerini yaptık. Parke döşeme ve zemin düzenleme çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayarak, hem esnafımızın hem de halkımızın kullanımına sunacağız.

2000 m2’lik alan üzerinde yapımını tamamladığımız pazar yerimize, 1500 m2’lik alan üzerinde bir pazar yeri daha yaptık. Bu şekilde sıcakta yol kenarlarında ki pazar kargaşası sona erecek. Esnaflarımız daha düzenli ve tertipli bir mekânda satışlarını yapabilecekler. Alışveriş yapan vatandaşlarımızda, esnaflarımızda yapılan bu hizmetten memnun kalacaklar. Kentimize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36