Taşucu’nda yol bakım çalışmaları sürüyor

Taşucu’nda yol bakım çalışmaları sürüyor

Taşucu’nda yol bakım çalışmaları sürüyor

 

Silifke Belediyesi kent merkezi ve mahallelerde asfaltlama ile yol yama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberindeki Özel Kalem Müdürü B. Ali Yılmaz, Taşucu Mahalle merkezinde devam eden asfaltlama ve yol yama çalışmalarını inceleyerek, esnaflara kolaylıklar diledi.

Çalışmaların, esnafları ve vatandaşları memnun ettiğini belirten mahalle muhtarı Adnan Uysal, ‘Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemizin merkezi gerçekten kötü bir durumdaydı. Bozulan asfalt yollarımızda çukurlar oluşmuş, esnaflarımızın hemen hemen her gün rahatsız olduğu çekilmez bir sorun haline gelmişti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ’dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyerek esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Taşucu Mahallemizin daha önce birçok sokak ve caddesinde çalışmalar gerçekleştirdik. Aciliyet gerektiren sorunları bir an önce çözüme kavuşturma gayreti gösteriyoruz. Bazı sokaklarda asfaltlama bazı sokaklarda ise zemin veya alt yapı nedeniyle parke çalışması uyguluyoruz. Sorunları ve sıkıntıları bizzat yerinde tespit ederek, plan ve program yapıp, bu talepleri bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Şimdi de Taşucu esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerinden birisi olan ara yolların yama çalışmasını gerçekleştiriyoruz.

Tabi ki bu hizmetlerimizi sadece Taşucu’nda değil kentimizin 88 mahallesinde 4 farklı alanda çalışan ekiplerimiz büyük bir özveriyle sürdürüyorlar. Hizmetlerimizin halkımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. Belediyenin asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım gerçekleştirerek, vatandaşların talebini imkânlar dâhilinde yerine getiriyor.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36