TCG Akar Komutanı Gülcan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

TCG Akar Komutanı Deniz Albay Tolga Ahmet Gülcan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaret etti.

TCG Akar Komutanı Gülcan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

9-10 Ocak 2019 tarihleri arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Şehit Deniz Piyade Er Emre Günalay Taktik Tatbikatı kapsamında Taşucu Ağalar Limanına demir atan TCG Akar isimli ikmal gemisini 09 Ocak günü Kaymakam Cinbir ziyaret etti. Gemide Gazi ve Şehit yakınlarının katılımıyla akşam yemeği düzenlendi.  Kaymakam Cinbir, şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte gemiyi gezdi, Gemi ziyaret defterini imzaladı.

TCG Akar isimli ikmal gemisi 10 Ocak günü Öğrenci ve vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı, değişik okullardan 300 öğrenci gemiyi gezdi. TCG Akar’ın Komutanı Deniz Albay Tolga Ahmet Gülcan Silifke Kaymakamı Şevket CİNBİR’ i makamında ziyaret ederek Silifke'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36