TERK EDİLMİŞ KAMYONA 40 TONLUK TIR ÇARPTI

TERK EDİLMİŞ KAMYONA 40 TONLUK TIR ÇARPTI

TERK EDİLMİŞ KAMYONA 40 TONLUK TIR ÇARPTI


Anayolda terk edilen kamyona, 40 tonluk Tır kamyona çarptı, trafik saatlerce kapandı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin'in Silifke ilçesinde park halindeki kamyona çarpan tırdaki 40 ton limon yola saçıldı. Tırın çarpmasının etkisiyle kamyonun kasası tırın önüne düşerken tırda yüklü limon ve tırın kasasının parçaları yola saçıldı.

Kazada sürücü şans eseri yara almadan kurtulurken, limonlar nedeniyle uzun süre aksayan trafik, temizleme çalışmalarının ardından normale döndü.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Mersin-Silifke D-400 kara yolunda meydana geldi. Semih A. yönetimindeki 50 US 494 plakalı tır Mersin'den yüklediği 40 ton limonu Antalya'ya götürmek üzere seyir halinde iken Silifke ilçesi Kabasakallı mevkiinde yolda hiçbir önlem alınmadan ışıkları söndürülmüş şekilde bırakılan plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen kum yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile bariyerlere çarpan tırın şoförü, kazada şans eseri yara almadan kurtulurken araçta bulunan 40 ton limon ise yola savruldu.

 Yola savrulan limon ve kazadan meydana gelen kamyon ve tırın parçaları yoldan çekici ve karayollarının araçları ile temizlendi. İtfaiye ve çekicilerin uzun süre temizlemek için mücadele verdiği yolun trafiği tali yoldan geçici olarak verildi. Bölge Trafik ekipleri trafiği aksatmamak için araçlara tali yoldan geçiş sağladı.

Polis ekipleri ve jandarma ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek için mücadele verirken, Belediye ekiplerinin temizlediği yol uzun uğraşlar sonucu yaklaşık 4 saat sonra normale döndü.

Kamyonun arıza nedeniyle karayolunda durduğu ve şoförünün olay yerinde bulunmadığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36