Teşekkürler Taşucu Teşekkürler Kurtuluş

Teşekkürler Taşucu Teşekkürler Kurtuluş

Teşekkürler Taşucu Teşekkürler Kurtuluş

 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’un Taşucu ve Kurtuluş Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantıları mitinge dönüştü.Taşuculular ve Kurtuluşlular ‘Başkanımız Mustafa Turgut’ dediler.

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, yerel seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Taşucu Mahallesinde coşkulu bir kalabalıkla buluşan Başkan Turgut, elinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar tarafından, havai fişek ve meşale gösterileriylekarşılandı.

'ONLARIN İTTİFAK OYLARI VARSA BİZİMDE VİCDAN OYLARIMIZ VAR'

Taşucu Mahallesi mitinginde konuşan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut,  "2014 yılında burada olağanüstü bir kalabalıkla seçim ofisi açılışımızı yapmıştık. O zaman da bize sahip çıktınız ve Silifke’de en çok oy farkı yaptığımız mahallelerimizden biride Taşucu Mahallesi olmuştu. Şimdi de görüyorum ki muhteşem bir coşkuyla ve ilgiyle bizleri karşılıyorsunuz. Sizlere her zaman hizmet etmekten, sizlerle her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Biz tabii ki Silifke’de ve tüm mahallerimizde iyi işler yapmak için yola çıktık. 2014 yılından buyana kent merkezimiz ve 88 mahallemize imkânlarımız ölçüsünde birçok yenilik ve hizmet kazandırdık.

Taşucu Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. İkinci dönemde inşallah daha güzel daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizi de alarak Silifke’mizi daha yaşanılır, daha modern bir kent haline getireceğiz’ dedi.

KURTULUŞLULAR GEREKEN MESAJI VERDİLER

Taşucu mitinginin ardından Kurtuluş Mahallesine gelen Başkan Dr. Mustafa Turgut, burada da havai fişek gösterileriyle mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Turgut, ‘Kurtuluşlular buradan gereken mesajı en iyi şekilde veriyorlar. Benim Silifke halkım Taşucu ve Kurtuluş halkım birilerinin yukarıdan şuraya oy verin demesiyle oylarını vermezler. Benim halkımın özgür iradesi, düşüncesi kendi aklı ve fikri var. Onların ittifak oylarına karşın bizim vicdan oylarımız ve gönül birliğimiz var. Bu coşkulu kalabalıkta gereken cevabı zaten en iyi şekilde veriyor’ dedi.

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79