Toroslar 238. Cadde’de Asfalt Çalışması Tamamlandı

Toroslar 238. Cadde’de Asfalt Çalışması Tamamlandı

Toroslar 238. Cadde’de Asfalt Çalışması Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar İlçesi 238. Cadde’de asfalt çalışmasını tamamladı.
Uzun zamandır asfalt bekleyen 700 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddede, 2 bin 400 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Caddedeki çalışmanın bitmesiyle bölgede yaşayan ve yolu kullanan vatandaşların trafik güvenliği ve ulaşım konusundaki sıkıntıları da çözülmüş oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandan bu yana asfalt bekleyen Toroslar İlçesi’ndeki 238. Cadde’de asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasına rağmen asfaltı yapılmayan 238. Cadde’nin tümüyle asfaltlanması vatandaşları memnun etti.

Mersin’in Toroslar İlçesi’nde bulunan 238. Cadde’de, altyapı çalışmaları tamamlanmasına rağmen uzun zamandır asfalt sorunu yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bölgede yaptığı incelemelerin ardından caddenin acil olarak asfaltlanması talimatını verdi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından hızlıca asfaltlanmasına başlanan 238. Cadde’deki çalışmalar tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Asfaltın yapılmasıyla caddede ulaşım sorunu ortadan kalktı ve trafik güvenliği sağlanmış oldu. 

Vatandaşların asfalt sorunu çözüldü

2 bin 400 ton sıcak asfaltın kullanıldığı 700 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddede çalışmaların tamamlanması, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Asfalt yapımından önce 610 metre uzunluğunda yağmursuyu ve altyapı çalışması yapılan caddede, 3 bin 200 metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirilmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79