Toroslar'da Yılmaz Başkanlığında İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Toroslar'da Yılmaz Başkanlığında İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Toroslar'da Yılmaz Başkanlığında İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Toroslar Belediyesi'nin yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan Toroslar Belediyesi'nin yeni meclisi, Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Yoklamanın ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Seçim neticesinde meclisimiz oluştu. İnşallah hep beraber memleketimiz ve milletimiz için başarılı çalışmalar yapacağız. Uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Ortak akılda, uzlaşmaya ve iletişime önem veriyoruz. Siz değerli meclis üyelerimize görevinizde başarılar diliyor, oluşan yeni meclisimizin ülkemize, milletimize, Mersin'e ve Toroslar'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36