Toroslar, Hizmette Kalite Anlayışıyla Çalışıyor

Toroslar, Hizmette Kalite Anlayışıyla Çalışıyor

Toroslar, Hizmette Kalite Anlayışıyla Çalışıyor


 

Hizmette kaliteli yönetim anlayışını ilke edinen ve çalışmalarını bu ilke doğrultusunda şekillendiren Toroslar Belediyesi personeline yönelik “Kalite Yönetim Sistemi” konulu eğitim programı düzenledi.

Kalite Yönetimi Sistemleri Uzmanı Hatice İğde tarafından verilen eğitimde kalite kavramı, işbirliği, kalite güvence sistemi hakkında bilgiler verildi.

Daha iyi ve kaliteli hizmet için bu tür eğitimlere önem verdiğini söyleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Kalite anlayışıyla Toroslar’ı marka bir ilçe yapacağız.” dedi.

Eğitimlerin belli periyotlarla verileceğini belirten Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak amacıyla kalite standartlarını eksiksiz yerine getirerek, kaliteyi bir kurum kültürü haline getirme yolunda çalışmalar yapıyoruz. Bu eğitim programı da onlardan biri. Kaliteyi önemsiyoruz. Çünkü ilçemize daha iyi hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36