TOROSLAR’DA 450 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

TOROSLAR’DA 450 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

TOROSLAR’DA 450 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

 

 

Toroslar Belediyesi, ilçede sınırları içerisinde 450 adet ceviz fidanını toprakla buluşturdu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ağaçlandırma çalışmasında fidan dikerek, “Gelecek kuşaklara yaşanabilecek bir dünya bırakabilmek için fidanları korumalı ve daha çok ağaçlandırma çalışmaları yapmalıyız.” dedi.

“Çevre Bilincini Aşılamak Ağaç Dikmek Kadar Önemli”

Başkan Yılmaz, “Toroslarımız yaylalarıyla, doğasıyla mükemmel bir yaşam alanına sahip. Bize emanet edilen bu eşsiz doğayı, bizden sonraki kuşaklara bırakmak istiyoruz. Bu anlamda ağaçları korumalı ve daha çok ağaçlandırma çalışmaları yapmaya önem vermeliyiz. Ağaçlandırma çalışmaları yaparken, çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmeyi de ihmal etmemeliyiz. Çocuklara ağaç sevgisini ve çevre bilincini aşılamak ağaç dikmek kadar önemli.” şeklinde konuştu.

Gelecek nesillere ceviz ağacının kökleri gibi güçlü ve uzun ömürlü bir Toroslar bırakmak istediklerine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Ceviz sağlık ve beslenme açısından çok önemli bir meyve. Umarım bugün diktiğimiz ceviz fidanlarının bizlere meyvesini verdiği günleri görürüz. Ve hep birlikte bize sunduğu meyvesinden nasipleniriz. İnşallah gelecek nesillerimize ceviz ağacının kökleri gibi güçlü ve uzun ömürlü bir Toroslar bırakacağız.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36