TSK'dan gözü dönmüş caniler açıklaması

Bitlis'te kaçırılan köy korucusunun vahşice infaz edilmesine Genelkurmay Başkanlığı, sert tepki gösterdi.

TSK'dan gözü dönmüş caniler açıklaması
 Genelkurmay Başkanlığı, korucunun direğe bağlanarak şehit edilmesini kınadı. Açıklamada, “İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyoruz.” denildi.

GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLER

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “Bölücü teröristler tarafından, 12 Eylül 2014 tarihinde kaçırılan Köy Korucumuz Nihat Çaprak, 26 Ekim 2014 tarihinde saat 07.30'da, Bitlis ili Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içinde bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir. İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Köy Korucularımıza sabırlar diliyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79