Turgut, ’31 Mart’ta kazanan Silifke ve Silifkeliler olacak’

Turgut, ’31 Mart’ta kazanan Silifke ve Silifkeliler olacak’

Turgut, ’31 Mart’ta kazanan Silifke ve Silifkeliler olacak’

 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, “31 Mart yerel seçimlerine ilişkin sahada en güçlü şekilde yer alan parti CHP’dir. Koltuk, makam ve mevki peşine düşmüş bir ittifaka karşı 31 Mart’ta zafer kimsenin ötekileştirilmediği, kardeşçe bir yaşamı isteyenlerin ve milletimizin olacak. Biz hazırız ve kazanacağız” dedi.

Gazi Mahallesi ve Göksu Mahallesi ortak mitingini gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, elinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Türk bayraklarıyla alanı dolduran coşkulu bir kalabalık tarafından, havai fişek ve meşale gösterileriylekarşılandı.

‘BİZ HAZIRIZ VE KAZANACAĞIZ’

Sözlerine CHP’nin güçlü örgüt yapısıyla seçimlere en hazır parti olduğunu dile getirerek başlayan Başkan Turgut,‘Genel başkanımızdan, genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe yöneticilerimizden, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve tüm parti neferlerimize kadar 31 Mart seçimlerinde elde edeceğimiz zafere kilitlendik.

Türkiye’nin kaderini değişeceğine inandığımız bu seçimlerde yurdumuzun dört bir yanında Cumhuriyet coşkusunu ve zafer coşkusunu yaşayacağız. Son ana kadar son dakikaya kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Milletimiz kaderini; tek bir zümreye, otoriterleşen zihniyete, tekelleşen anlayışa teslim etmeyecek, önce yerelde sonra da genelde iktidarı ele alacağız. Çünkü biz hazırız ve kazanacağız” dedi.

‘SİLİFKELİLER ÖZGÜRDÜR, HÜRDÜR, VİCDANININ SESİNİ DİNLEYENLERDİR’

Silifke’de ittifak kuran iki partiye karşın Silifkelilerle gönül ittifakını en iyi şekilde kurduklarını belirten Başkan Mustafa Turgut, ‘2014 yılında burada olağanüstü bir kalabalıkla seçim ofisi açılışımızı yapmıştık. O zaman da bize sahip çıktınız ve Silifke’de en çok oy farkı yaptığımız mahallelerimizden biride Gazi Mahallesi ve Göksu Mahallesi olmuştu. Şimdi de görüyorum ki muhteşem bir coşkuyla ve ilgiyle bizleri karşılıyorsunuz. Sizlere her zaman hizmet etmekten, sizlerle her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Biz tabii ki Silifke’de ve tüm mahallerimizde iyi işler yapmak için yola çıktık. 2014 yılından buyana kent merkezimiz ve 88 mahallemize imkânlarımız ölçüsünde birçok yenilik ve hizmet kazandırdık.

Gazi Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. İkinci dönemde inşallah daha güzel daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizi de alarak Silifke’mizi daha yaşanılır, daha modern bir kent haline getireceğiz’ dedi.

CHP İlÇE BAŞKANI SUNGUR’DAN GAZİ MAHALLESİ VE GÖKSU SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmet verdiği ilçelerde modern kentler kurduk ve insanların ötekileştirilmediği bir anlayışı hâkim kıldık. Biz Büyükşehir Belediyesi'nide alarak bu güzel kentimizde vatandaşlarımızın modern hizmet aldığı, huzur içinde yaşadığı, birbirine kinle, nefretle değil sevgi ve saygı ile bakabildiği yönetimleri oluşturmak istiyoruz. Bunun için Silifke’de ve Büyükşehir'de hepinizin desteğini bekliyoruz. Destekleri için tüm Gazi Mahallesi ve Göksu Mahallesi halkımıza teşekkür ediyorum."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36